aug 162014

Afgelopen week namen 16 enthousiaste Scouts deel aan het Expeditie Robinson zomerkamp 2014. Net als in het gelijknamige tv-programma werden zij uitgedaagd om hun fysieke en mentale krachten te tonen in Robinsonproeven. Een ware titanenstrijd tussen Kamp Noord en Zuid, waarbij helaas ook deelnemers afvielen en naar kamp West werden verbannen. Maar zelfs voor hen was de wedstrijd nog niet gestreden, zij konden een plek in hun oude kamp heroveren. En wie individuele dagwinnaar werd, won immuniteit en kreeg “de gouden pleeborstel”. Het was een prachtig mooie week boordevol leuke activiteiten op ons kampterrein PBC Austerlitz en daarbuiten. Een stevige daghike over de Utrechtse heuvelrug, waarbij de Scouts zelf hun weg van checkpoint naar checkpoint moesten vinden. Vuur maken met een zelfgemaakte vuurboog, touw doorbranden met een zelfgemaakte fakkel. Heerlijk genieten van tropische sferen in Center Parcs. En daar dan ook nog les krijgen in “flowriden” op een kunstmatige golf. Een nachtdropping, weerwolven bij een gezellig kampvuur en een grappig opdrachtenspel in Utrecht. Waar de dag werd afgesloten met een tocht langs allerlei lichtkunstwerken in het oude stadscentrum. En tot slot een bloedstollende finaledag aan het Henschotermeer. Onze Scout Chris won de strijd en voor hem en Laurens en Jeroen was het ook tijd om afscheid te nemen op weg naar een nieuw Scoutingavontuur bij de Explorers. Scouts, bedankt voor jullie deelname en gezelligheid en tot volgend jaar!

Groetjes van Harm, Sanne, Ronny en Chris

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.