feb 212015

Vorige week hebben we weer gezellig met de hele groep carnaval gevierd op het clubhuis. Het clubhuis was omgetoverd tot een carnavaleske feestzaal, er werd muziek gedraaid door een echte DJ, en alle leden en leiding waren prachtig verkleed. Er waren prinsessen, boeven, heksen, piraten, ridders, lieveheersbeestjes, paarden en andere dieren, en natuurlijk ook leuke clowns. Tussen al het gehos door werd ook nog even de carnavalskennis getest met een toffe quiz en iedereen kon in de fotohoek op de foto. Ook de hoek met kleurplaten werd actief gebruikt, niet alleen door de Bevers, maar zelfs door de Scouts! Als kers op de taart kwam ook de jeugdraad nog op bezoek. Dit jaar was dat extra leuk, omdat in de jeugdraad twee scoutingleden zaten! Bekijk ook vooral de foto’s van de avond hieronder.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.