Speltakken

Om het Scoutingspel zoveel mogelijk te laten aansluiten op de belevingswereld van kinderen. En om ook jongeren een uitdaging te kunnen bieden heeft Scouting haar spel opgedeeld in verschillende speltakken. Binnen Scouting Zaltbommel hebben wij de volgende speltakken:

Bevers

een
gezellige
ochtend
van. Helaas zijn de Bevers vanwege een tekort aan leiding even weg geweest. Maar vanaf september 2012 zijn de Bevers weer terug.
Meer informatie over de Bevers kunt u hier lezen.

Welpen

De Welpen zijn Jongens en Meisjes van 7 tot 11 jaar. Net als Mowgli (de hoofdrolspeler uit het Jungleboek) beleven ze spannende avonturen en doen een hoop leuke Scouting activiteiten zoals:  Vuurstoken, vlottenbouwen, koken, Grote bos-, water en parkspellen.

Wij hebben twee Welpen speltakken een speltak op de dinsdagavond en een op de zaterdagochtend. Bij de Zaterdag Welpen zitten zowel jongens als meisjes, maar bij de Dinsdag welpen zitten alleen jongens.

Meer informatie over de Dinsdag Welpen kunt u hier lezen.
Meer informatie over de Zaterdag Welpen kunt u hier lezen.

Voor jongens hebben wij op dit moment een wachtlijst. Klik hier voor meer informatie over de wachtlijst.

Scouts

De Scouts zijn jongens en meiden van 11 tot 15 jaar.

Meer informatie over de Woensdag Scouts kunt u hier lezen.
Meer informatie over de Gidsen kunt u hier lezen.
Meer informatie over de Zeeverkenners kunt u hier lezen.

Explorers

De explorers zijn jongens en meiden van 15 tot 18 jaar. Op dit moment hebben wij geen Explorerspeltak

Roverscouts

Stam