Welpen (Zaterdag)

De zaterdag Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar. De Welpen doen een hoop leuke Scouting activiteiten zoals:

– Vuur stoken,
– Vlotten bouwen,
– Koken,
– Grote bos-, water-, en pleinspellen,
– En nog veel meer…

De zaterdag Welpen hebben één maal per jaar in de winter (samen met de dinsdag Welpen) een weekendkamp en in de zomer één groot zomerkamp van een week.

De zaterdag Welpen draaien op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Momenteel hebben we een wachtlijst. Wanneer je je aanmeldt kom je dus op de wachtlijst te staan, maar zodra er een plekje vrij is nemen wij contact met je op en mag je bij de zaterdag Welpen komen kijken.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Jeroen van der kamp (tel: 06-10074753, e-mail: zaterdagwelpen@scouting-zaltbommel.nl). De contributie bedraagt € 30,- per kwartaal.