Leiding & Loodsen

Leiding

Ons leiding team zet zich op vrijwillige basis in om iedere week weer een uitdagend programma voor de jeugdleden en zichzelf neer te zetten. Hierbij staat scouting en nautische activiteiten centraal. Naast de wekelijkse bijeenkomsten, organiseren zij ook kampen en andere activiteiten. Naast het begeleiden van de kinderen tijdens activiteiten is leiding worden ook een uitstekende kans om je eigen vaardigheden te ontwikkelen. Natuurlijk ben je als leiding ook deel van een hechte groep, die zo nu en dan ook eigen activiteiten heeft.

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar: zeeverkenners@scouting-zaltbommel.nl Interesse? Laat het ons weten! Dan nodigen we je uit om te kijken of het voor jou is.

Loodsen

De Loodsen zijn een groep voor alle 18+’ers die graag betrokken blijven bij de groep. Deze gelegenheidsgroep komt regelmatig bijeen om activiteiten op- en rondom het water te doen. Ze assisteren waar nodig de Zeeverkenners achter de schermen en zijn altijd welkom bij de verschillende activiteiten van de zeeverkenners. Verder zijn ze ook niet schuw voor een uitje waar geen boot, maar wel een hoop gezelligheid bij komt kijken.

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar: zeeverkenners@scouting-zaltbommel.nl Interesse? Laat het ons weten! Dan nodigen we je de volgende activiteit uit om te kijken of het voor jou is.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar zeeverkenners@scouting-zaltbommel.nl