Wilde Vaart

De Wilde Vaart (leeftijd ca. 15-18) bouwt voort op de zelfstandigheid en vaardigheden. De Wilde Vaart wordt door elkaar en door hun begeleiding uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Aan de hand van instructie en spel op het water zullen ze met regelmaat out-of-the-box opdrachten moeten voltooien, waarbij hun zeilvaardigheid en kennis getest wordt. Verder bedenken zij eigen programma’s om met elkaar uit te voeren en organiseren zij hun eigen planning, activiteiten en kampen in overleg met de begeleiding.
Naast de standaard zaterdagopkomsten krijgen zij ook de kans om mee te doen aan externe activiteiten, zoals regionale wedstrijden of om hun eigen extra activiteiten te organiseren, zoals een avondopkomst. In hun vrijheid en creativiteit worden ze ondersteunt door hun Wilde Vaart begeleiding die (soms op afstand) aanwezig is bij de bijeenkomsten.
Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar: zeeverkenners@scouting-zaltbommel.nl Interesse? Je kan 3x komen kijken om te zien of de wilde vaart iets voor jou is.
Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar aanmelden@scouting-zaltbommel.nl.
De contributie bedraagt € 50,- per kwartaal.